Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: 55χρονος εξωθούσε στην πορνεία 14χρονη

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Λάρισα για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση, βιασμό και αρπαγή ανηλίκου

Συνελήφθη στις (31-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Χθες (01-09-2016) το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος ημεδαπός, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), σε αποστολές στο εξωτερικό!

Next Article

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Related Posts