Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λάρισα, κατηγορούμενα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών  

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης. βουπρενορφίνης και ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθησαν χθες (17-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ένας 36χρονος, ένας 32χρονος και μία 29χρονη, καθώς και ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο 33χρονος μαζί με την 29χρονη κατελήφθησαν να προμηθεύουν τον 36χρονο με μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθησαν.

Από την κατοχή του 36χρονου κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ από την κατοχή των άλλων δύο συλληφθέντων κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (195) ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, όπου διέμεναν ο 33χρονος και η 29χρονη μαζί με τον 32χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε έξωθεν της οικίας και συνελήφθη, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης,
  • δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης,
  • μία συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης,
  • είκοσι οκτώ (28) ναρκωτικά δισκία,
  • ένα διαδερμικό έμπλαστρο με ναρκωτική ουσία,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Κιλελέρ: Εξιχνίαση κλοπής από οικία – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης την (19-09-2017) εισήλθε σε οικία 64χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (17-10-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Φάρσαλα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (17-10-2017) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο 53χρονος διαμένει παράνομα στη χώρα.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (18-10-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λάρισας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Βόλος: Εξιχνίαση κλοπής από οικία – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία που διαπράχθηκε στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης κατά τις νυχτερινές ώρες της (8/9-10-2017) διέρρηξε οικία 77χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (17-10-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης (12) μηνών και χρηματική ποινή (300) ευρώ.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (17-10-2017) το βράδυ στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Καλαμπάκα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (17-10-2017) το πρωί στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης (2) μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article

Αποκατάσταση πέντε χλμ. αρδευτικού δικτύου στα Τρίκαλα

Next Article

Εκπονείται η μελέτη για την αξιοποίηση του Ιαματικού Πόρου Ριζώματος

Related Posts