Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας: Η ΝΔ θα προσλάβει νέους επιστήμονες στους ευαίσθητους τομείς της Υγείας και της Παιδείας

Τσιάρας Κωνσταντίνος

 

Κώστας Τσιάρας: Η Νέα Δημοκρατία θα προσλάβει νέους επιστήμονες στους ευαίσθητους τομείς της Υγείας και της Παιδείας

«Η Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο δεν θα κάνει απολύσεις στον Δημόσιο Τομέα, αλλά αντίθετα θα προχωρήσει στην πρόσληψη νέων εξειδικευμένων υπαλλήλων, εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες» σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αγία Τριάδα, τα Καλογριανά, το Πεδινό, το Προάστιο και το Ριζοβούνι.

«Υπάρχουν τεράστιες ανάγκες εξειδικευμένου προσωπικού, σε ολόκληρο το Δημόσιο Τομέα, και πολύ περισσότερο στην ελληνική επαρχία» είπε ο Κώστας Τσιάρας και επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε νέες προσλήψεις «ξεκινώντας από το νοσηλευτικό προσωπικό, την Παιδεία και την ειδική αγωγή». Επεσήμανε, μάλιστα, πως η Νέα Δημοκρατία προγραμματίζει την πρόσληψη επιπλέον 1.500 αστυνομικών, ώστε να αισθανθούν οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα και πάλι ασφαλείς.

Στις ομιλίες του ο Κώστας Τσιάρας μίλησε, παράλληλα, για τις ανάγκες της ελληνικής περιφέρειας σε νέες υποδομές, όπως η επαρχιακή οδοποιία. «Η Νέα Δημοκρατία έχει έναν ξεκάθαρο σχεδιασμό για την επιστροφή των φόρων στους ίδιους τους πολίτες. Έχουμε δεσμευτεί για την άμεση απόδοση του ΕΝΦΙΑ στους Δήμους, προκειμένου να μπορούν να χρηματοδοτήσουν νέα έργα υποδομής για τους Δημότες τους» είπε χαρακτηριστικά. Κλείνοντας, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός υποστήριξε πως η επόμενη κυβέρνηση σκοπεύει να προωθήσει, παράλληλα, ένα ευρύ πρόγραμμα συνεργασίας του κράτους με τον ιδιωτικό τομέα, που θα εξασφαλίζει καλύτερες υπηρεσίες του Δημοσίου για τους πολίτες, με αισθητά χαμηλότερο κόστος.

kostas Tsiaras logotipo ekloges

tsiaras kostas episkepseis 2

tsiaras kostas episkepseis 3

tsiaras kostas episkepseis 4




Total
0
Shares
Previous Article
Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα

Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα

Next Article
eskath

ΕΣΚΑΘ: Προκήρυξη & Δήλωση Συμμετοχής Α1 κατηγορίας

Related Posts