Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Τσιάρας: Διανύουμε με βεβαιότητα το τελευταίο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

 

Κώστας Τσιάρας: Το τελευταίο εξάμηνο του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση είναι εφάμιλλο του πρώτου εξαμήνου του 2015, τόσο σε λαϊκισμό όσο και σε υποκρισία.

«Διανύουμε με βεβαιότητα το τελευταίο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Ένα τελευταίο εξάμηνο που είναι εφάμιλλο με το πρώτο εξάμηνο του 2015, τόσο σε λαϊκισμό, όσο και σε υποκρισία». Αυτό υποστήριξε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας στην ομιλία του στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων.

Απευθυνόμενος στους Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως στο τελευταίο εξάμηνο της θητείας αυτής της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός δεν θα διστάσει να παραποιήσει την πραγματικότητα, προκειμένου να πολώσει το πολιτικό κλίμα και να διχάσει την ελληνική κοινωνία.

«Η πραγματικότητα όμως είναι πως ο κ. Τσίπρας σύρεται πίσω από όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Αναγκάζεστε να εφαρμόσετε μία – μία όλες τις εξαγγελίες που έχει θέσει στην πολιτική ατζέντα ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Πρώτον, τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις, που αύξησε δραματικά ο ΣΥΡΙΖΑ με το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο. Δεύτερον, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, που διόγκωσε η σημερινή συγκυβέρνηση με τον δικό της νόμο, τον νόμο Κατρούγκαλου. Και τρίτον, την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων που ψήφισαν μόνοι τους οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και μάλιστα 2 φορές, μία με τον νόμο 4472, και άλλη μία με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής», είπε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

«Αφού ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αντιγράψει τη ΝΔ, τουλάχιστον ας το κάνει ολοκληρωμένα, για όλες τις πτυχές της πολιτικής μας. Και κυρίως, να το κάνει για αυτές τις θέσεις της ΝΔ που αφορούν το ονοματολογικό των Σκοπίων, προκειμένου να προστατευθούν τα εθνικά της δίκαια από την βλαπτική Συμφωνία των Πρεσπών» είπε ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής. Ταυτόχρονα, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές προκειμένου να μην κυρωθεί η Συμφωνία από τη Βουλή των Ελλήνων.

«Από το «συνεταξάμην τη Συμφωνία των Πρεσπών» στην οποία δεσμεύσατε τη χώρα μέχρι το «απεταξάμην» από αυτήν, μια εκλογική αναμέτρηση δρόμος» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, δε, πως «η άμεση προσφυγή στις κάλπες είναι η ευκαιρία που χρειάζεται ο Τόπος για να μην περάσει η Συμφωνία και να ξεκινήσει εκ του μηδενός μια νέα διαπραγμάτευση με τους Βόρειους γείτονες μας».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του κ. Τσιάρα στην Ολομέλεια της Βουλής εδώ.




Total
0
Shares
Previous Article

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Μύθοι και Αλήθειες

Next Article

Χρ. Κατσαβριά: Με «4χ4» επιταχύνεται η αγροτική ανάπτυξη της Καρδίτσας

Related Posts