Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κ. Αγοραστός: «Βαθύ το αποτύπωμα του Δημήτρη Σιούφα στην Ελλάδα και ειδικότερα τη Θεσσαλία»

BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας παρέστη σήμερα στην εξόδιο ακολουθία προαναγγέλλοντας ότι στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Βουλής, Υπουργού και Βουλευτή Καρδίτσας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις επόμενες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ και του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

«Ο Δημήτρης Σιούφας αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην Ελλάδα και ειδικότερα τη Θεσσαλία, με το εξαιρετικά σημαντικό έργο του καθώς και με το δημοκρατικό ήθος, την ευπρέπεια, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προσερχόμενος σήμερα στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου.

«Ο Δημήτρης Σιούφας ανήκει στη γενιά των πολιτικών που έδειχναν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους σε κάθε πολίτη και ανάλωναν όλες τις δυνάμεις τους για την πρόοδο και την προκοπή της πατρίδας μας», υπογράμμισε ο κ. Κ. Αγοραστός κι ανέδειξε την προσφορά του αείμνηστου Προέδρου της Βουλής, κορυφαίου Υπουργού και επί σειρά ετών Βουλευτή και στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και την περιφερειακή ανάπτυξη, συνδέοντας, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «το όνομά του με ιστορικής σημασίας πρωτοβουλίες και έργα για την ελληνική περιφέρεια και ειδικότερα τη Θεσσαλία».

Ο κ. Κ. Αγοραστός μετέφερε στους οικείους του Δημ. Σιούφα τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια και ανακοίνωσε ότι στις επόμενες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ καθώς και του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.




Total
0
Shares
Previous Article

Βελτιώνονται αθλητικές εγκαταστάσεις και αθλητικοί χώροι σχολείων στην Π.Ε. Τρικάλων

Next Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Κοπή πίτας του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας