Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Σε κατάσταση αποσύνθεσης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

 

Σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης βρίσκεται η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μπαρδούνια και τον Πέτρο Κασσιμάτη για το ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι Ένα» του Πειραιά.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός χαρακτήρισε ως παρακμιακή την εικόνα που εκπέμπουν οι δημόσιες διαφωνίες μεταξύ των Υπουργών του κ. Τσίπρα. Παράλληλα, υποστήριξε πως η χώρα κυβερνάται από μια «ανίερη συμμαχία» που έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην καρέκλα της εξουσίας.

Σχετικά με το ονοματολογικό των Σκοπίων, παρά την απομάκρυνση του κ. Κοτζιά από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως με την ανοχή του κ. Καμμένου αυτή η κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις. Η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει συνέπειες που πλήττουν τα εθνικά μας συμφέροντα και προσβάλλουν την ελληνική ιστορία.

Παράλληλα, ο κ. Τσιάρας απάντησε σε όσα ισχυρίστηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος, ενώ δεν δίστασε να παρομοιάσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με την κυβέρνηση του Ούγγρου πρωθυπουργού Όρμπαν.

«Αυτή η κυβέρνηση εκτρέπεται θεσμικά και δείχνει το αληθινό της πρόσωπο, προαναγγέλλοντας διώξεις σε πολιτικούς της αντιπάλους μόνο και μόνο για να ξανακερδίσει τις εκλογές. Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση μέμφεται τον Β. Όρμπαν,  ενώ μια άλλη κυβέρνηση επιχειρεί με αντίστοιχες πρακτικές να αλώσει τη Δικαιοσύνη και να κατευθύνει τις αποφάσεις της, τότε η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Για τα ζητήματα της καθημερινότητας ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να επαναφέρει τον νόμο και να αποκαταστήσει την τάξη, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η Ελληνική Αστυνομία στο ΑΤ Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας. «Θα καταργήσουμε τον νόμο Παρασκευόπουλου. Είναι ώρα να αλλάξουμε το Πανεπιστημιακό άσυλο που μετατρέπει τα ΑΕΙ σε άντρα ανομίας και ορμητήρια αναρχικών και παραβατικών στοιχείων. Οφείλουμε να ενισχύσουμε τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, με την ομάδα ΔΙΑΣ. Να συστήσουμε ξανά την Ομάδα ΔΕΛΤΑ, για να εμπεδωθεί, επιτέλους, το αίσθημα της ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες» υποστήριξε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με την οικονομία, ο κ. Τσιάρας επανέλαβε την προτεραιότητα της ΝΔ στην κατεύθυνση ενίσχυσης της επενδυτικής πρωτοβουλίας ως αντίδοτο στην βαθιά αποεπένδυση των τελευταίων ετών. «Η ΝΔ προτείνει ένα διαφορετικό μίγμα οικονομικής πολιτικής που μειώνει τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές για να ενισχύσει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών και να τονώσει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Στο νέο παραγωγικό μοντέλο που προτείνει η ΝΔ, οι παραγωγικές επενδύσεις θα δημιουργήσουν νέες, ποιοτικές θέσεις εργασίας για τους ¨Έλληνες πολίτες» είπε κλείνοντας ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Έξι συλλήψεις για κλοπή, ναρκωτικά και αφορολόγητα τσιγάρα

Next Article

«Σταθερά και αποφασιστικά»

Related Posts