Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Προτεραιότητα της ΝΔ το Δημογραφικό

Κώστας Τσιάρας: Προτεραιότητα της ΝΔ το Δημογραφικό

 

«Η Νέα Δημοκρατία δίνει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση του Δημογραφικού ζητήματος» σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας στο πλαίσιο των ομιλιών που πραγματοποίησε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στο Γραμματικό, στο Καππαδοκικό, στο Νέο Ικόνιο και στα Γεφύρια.

«Οφείλουμε να αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες για το Δημογραφικό. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να στηρίξει τις νέες οικογένειες.  Από τον πρώτο κιόλας προϋπολογισμό, θα προβλέπεται επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται και θα προστίθενται επιπλέον 1.000 ευρώ στο αφορολόγητο όριο» είπε ο πρώην Υπουργός και επανέλαβε τη θέση της ΝΔ να μετατάξει όλα τα βρεφικά είδη στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ. Παράλληλα, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός υποστήριξε πως η επόμενη κυβέρνηση θα συμφιλιώσει την επαγγελματική με την οικογενειακή ζωή των νέων. «Με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών και οι μητέρες θα μπορούν να επιλέξουν τον χρόνο κατά τον οποίο θα κάνουν χρήση της άδειας εγκυμοσύνης και λοχείας» είπε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, συνομιλώντας με τους κατοίκους, εξέφρασε τον προβληματισμό του πως η δημογραφική κατάρρευση σε συνδυασμό με την όξυνση του μεταναστευτικού, ενδέχεται να μεταβάλλει σημαντικά τα χαρακτηριστικά του πληθυσμού τα επόμενα χρόνια. Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση για τις άστοχες δηλώσεις στελεχών της της για “μετανάστες που λιάζονται αλλά μετά εξαφανίζονται” και δεσμεύτηκε πως η επόμενη κυβέρνηση θα επιδιώξει «την άμεση εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας ώστε να προχωρήσει η επαναπροώθηση μεταναστών στη Γείτονα».

tsiaras gefyria

tsiaras kappadokiko

tsiaras neo ikonio




Total
0
Shares
Previous Article
aimodosia mouzaki 50

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στο Κ.Υ Μουζακίου

Next Article
ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πρόγραμμα Επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα