Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους

tsiaras kostas kypselh 1

 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια. Στην προεκλογική περίοδο θα δεσμευτούμε μόνο για όσα μπορούμε με βεβαιότητα να υλοποιήσουμε, αύριο, ως κυβέρνηση». Αυτό υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Κοινότητες Λεύκης, Ορφανών, Αμπελώνα, Φύλλου και Κυψέλης, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

«Τα τελευταία χρόνια, οι αντοχές των Ελλήνων πολιτών έφτασαν στα όρια τους. Όλοι δοκιμαστήκαμε σκληρά από τις επιλογές μιας κυβέρνησης που υποσχέθηκε να σκίσει τα μνημόνια και τελικά επέβαλε 29 νέους φόρους και 17 περικοπές σε μισθούς και συντάξεις» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός. Κατηγόρησε, μάλιστα, την απερχόμενη κυβέρνηση γιατί «δεν πιστεύει στην ανάπτυξη, αλλά παραμένει προσκολλημένη σε ένα παλιό μοντέλο που ουσιαστικά αναδιανέμει τη φτώχεια και την μιζέρια». Παράλληλα, ο πρώην Υπουργός υποστήριξε πως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι στον πυρήνα της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου οι νέοι να μην εξαρτώνται από επιδόματα και να πάψουν οι συντάξεις να είναι η κύρια πηγή του οικογενειακού προϋπολογισμού.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε καινούργιες ευκαιρίες. Να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης. Νέες δουλειές για τους νέους ανθρώπους. Έτσι θα μείνουν στον τόπο τους και με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει αυτή η μεγάλη «αιμορραγία» νέων προς το εξωτερικό» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

tsiaras kostas kypselh

tsiaras kostas orfana




Total
0
Shares
Previous Article
ae mouzakiou tournoua k

Ακαδημίες ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Συμμετοχή στο 4ο Τουρνουά «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Next Article
ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πρόγραμμα Επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα

Related Posts