Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Καμία ψήφος χαμένη – Σύμμαχοί μας οι πολίτες

tsiaras konstantinos mitropoli 1

 

Κώστας Τσιάρας: Καμία ψήφος χαμένη – Σύμμαχοί μας οι πολίτες

Επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο, το Ξυνονέρι, την Κρύα Βρύση, το Γεωργικό και τη Μητρόπολη

«Δεν αρκεί η καταψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητούμε την θετική ψήφο των συμπολιτών μας στο ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη». Αυτό υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στους κατοίκους του Αγίου Γεωργίου, του Ξυνονερίου, της Κρύας Βρύσης, του Γεωργικού και της Μητρόπολης, την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019.

«Οι πιο σημαντικοί σύμμαχοι στην προσπάθειά μας να γυρίσουμε σελίδα για τη χώρα, είναι οι ίδιοι οι πολίτες» συμπλήρωσε ο πρώην Υπουργός, σημειώνοντας πως «καμία μεταρρύθμιση δεν είναι δυνατόν να αποδώσει αν δεν την κατανοήσουν και δεν την υποστηρίξουν οι πολίτες» .

Ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως μια σύγχρονη πολιτεία οφείλει να δίνει κίνητρα στους Δημόσιους Υπαλλήλους. «Δική μας δουλειά είναι να επιβραβεύσουμε την εργατικότητα και το φιλότιμό τους. Να δώσουμε κίνητρα ταχύτερης εξέλιξης για τους  δημοσίους υπαλλήλους μέσα στη δημόσια διοίκηση» συμπλήρωσε ο πρώην Υπουργός. Επανέλαβε, μάλιστα, πως «στόχος της ΝΔ είναι να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο Κράτος που εμπιστεύεται, στηρίζει και λογοδοτεί στους πολίτες. Ένα κράτος αρωγό, και όχι εμπόδιο στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία».

Κλείνοντας, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός κάλεσε τους πολίτες «να  μην αφήσουν να χαθεί ούτε μια ψήφος. «Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Όλες οι μάχες κρίνονται στα πεδία των μαχών. Και το πεδίο της μάχης είναι η κάλπη της 7ης Ιουλίου» είπε και κάλεσε τους πολίτες να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

kostas Tsiaras logotipo ekloges

tsiaras konstantinos agios georgios

tsiaras konstantinos mitropoli

tsiaras konstantinos mitropoli 1




Total
0
Shares
Previous Article
parartima roma karditsas

Παιδιατρική εξέταση και εμβολιασμός στον οικισμό “Μαύρικα”

Next Article
Με βραβεία και κοσμοσυρροή ολοκληρώθηκε το 7ο U Made it Festival

Με βραβεία και κοσμοσυρροή ολοκληρώθηκε το 7ο U Made it Festival