Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Θα νικήσουμε τον λαϊκισμό

 

«Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, όπου θα νικηθεί ο λαϊκισμός». Αυτό υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, επαναλαμβάνοντας την άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Ολομέλειας του Συνεδρίου του ΕυρωπαϊκούΛαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 FM και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου, ο Κώστας Τσιάρας, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή της ΝΔ στη Φινλανδική πρωτεύουσα, υπογράμμισε πως ο  Πρόεδρος της ΝΔ έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους Ευρωπαίους εταίρους μας. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίστηκε από τους ομολόγους του, αλλά και τους Ευρωπαίους αξιωματούχους ως ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας» υπογράμμισε, ενώ έκανε λόγο για ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία του Προέδρου της ΝΔ ανάμεσα σε δεκάδες ηγέτες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Αναφορικά με την επιστροφή των αναδρομικών, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ υποστήριξε πως η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε καταβάλει το 50% των αναδρομικών ήδη από το 2014 ενώ η σημερινή κυβέρνηση καθυστερούσε την καταβολή του υπολοίπου ποσού για περισσότερα από 3 χρόνια. Υποστήριξε, μάλιστα, πως αναφορικά με τα αναδρομικά ο κ. Τσίπρας «ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία», καθώς ήταν υποχρεωμένος να εφαρμόσει τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας, ενόψει των επικειμένων εκλογών, δεν διστάζει να  υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες προκειμένου να ακουστεί ευχάριστος στους πολίτες. «Ευχάριστα, όμως ακουγόταν και το «σκίσιμο των μνημονίων με έναν νόμο και ένα άρθρο» και το «goback Madame Merkel»  που μας οδήγησαν τελικά στην ακριβώς απέναντι πλευρά. Σε ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αλλά και σε ένα τέταρτο μνημόνιο του κ. Τσίπρα με πολύ βαριές υποχρεώσεις για τη χώρα μας» υπογράμμισε. Επανέλαβε, παράλληλα, την άποψη πως «σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, το πολιτικό σύστημα οφείλει να αποδειχθεί σοβαρό, προκειμένου να μην καταλήξουν οι θυσίες που έκαναν οι Έλληνες πολίτες τα τελευταία 8 χρόνια στο καλάθι των αχρήστων».

Σχετικά με τις Αλβανικές προκλήσεις μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο Κώστας Τσιάρας προειδοποίησε την αλβανική πλευρά πως «με τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι Αλβανοί αξιωματούχοι δεν προάγονται οι όροι καλής γειτνίασης και δεν οικοδομείται η εμπιστοσύνη που θα επιτρέψει την προώθηση ζητημάτων αμοιβαίου συμφέροντος». Τέλος, υπογράμμισε την ουσιαστική απουσία της ελληνικής κυβέρνησης η οποία –πέρα από τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο ενός συμπατριώτη μας της Βορείου Ηπείρου, «δεν βρήκε να πει δύο ανθρώπινα λόγια για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου», όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε.

tsiaras mitsotakis 1 family




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσιο Μνημόσυνο Παναγιώτη Κωστόπουλου

Next Article

Καρδίτσα: Σύλληψη 36χρονου με ηρωΐνη

Related Posts