Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Η δήλωση Ζάεφ επιβεβαιώνει πως η Συμφωνία των Πρεσπών συντηρεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων

 

Κώστας Τσιάρας: Η δήλωση Ζάεφ επιβεβαιώνει πως η Συμφωνία των Πρεσπών συντηρεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων

«Η δήλωση του Σκοπιανού Πρωθυπουργού περί “Μακεδονίας του Αιγαίου” και περί Μακεδονικής γλώσσας που θα διδάσκεται στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών, όχι μόνο δεν εξαλείφεται ο Σκοπιανός αλυτρωτισμός, αλλά αντίθετα αποτελεί πηγή πρόσθετων εντάσεων». Αυτό επεσήμανε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, απαντώντας στις ερωτήσεις του Δήμου Βερύκιου και του Σπύρου Λάμπρου για το ραδιόφωνο του Alpha 989 FM.

 «Δυστυχώς, όλοι οι φόβοι και οι επιφυλάξεις που είχαμε διατυπώσει ξεδιπλώνονται πλέον μπροστά μας ως πραγματικότητα» συμπλήρωσε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ εκτιμώντας παράλληλα πως «αργά ή γρήγορα, ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη Συμφωνία με την οποία δέσμευσε τη χώρα».

Αναφορικά με τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής επανέλαβε την σταθερή θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει μια επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα συμφωνία, όποτε και αν έρθει στη Βουλή προς κύρωση, είτε στην παρούσα Βουλή που η ΝΔ είναι αντιπολίτευση, είτε στην επόμενη που η ΝΔ θα έχει την πλειοψηφία. Παράλληλα, υπενθύμισε πως «ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει εξηγήσει τη θέση του τόσο προς τους ευρωπαίους εταίρους μας, όσο και προς τον αμερικανικό παράγοντα», όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής υποστήριξε πως «η μη περικοπή των συντάξεων ήταν και αυτονόητη και επιβεβλημένη». Υπενθύμισε, μάλιστα πως «η ΝΔ ήταν εξαρχής αντίθετη με την περικοπή των συντάξεων». Πρόσθεσε, δε, πως για αυτό τον λόγο «η Νέα Δημοκρατία  είχε καταθέσει σχετική τροπολογία για την μη εφαρμογή του μέτρου που είχε ψηφίσει μόνη της η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Καταλήγοντας, ο κ. Τσιάρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για υποκρισία και προκλητικότητα.

«Ο κ. Τσίπρας κάνει την ανάγκη φιλότιμο. Προσπαθεί να παρουσιάσει ως επιτυχία την ανατροπή μας δέσμευσης που ανέλαβε αποκλειστικά μόνη της αυτή η κυβέρνηση. Μια δέσμευση που ανέλαβαν μόνοι τους οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος». Είναι τουλάχιστον προκλητικό να έρχονται να πανηγυρίσουν εκείνοι που έχουν κάνει 21 μειώσεις συντάξεων και έχουν εκτινάξει τις ασφαλιστικές εισφορές με το νόμο Κατρούγκαλου» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Τσιάρα στο ραδιόφωνο του Alpha εδώ




Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη 49χρονου με 10 κιλά και τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης

Next Article

Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Πλιάκου-Λιάππα σε ηλικία 49 ετών

Related Posts