Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Ενώνοντας τις δυνάμεις μας γυρίζουμε σελίδα για τον τόπο

tsiaras 2

 

«Στα δύσκολα δώσαμε μαζί πολλούς αγώνες. Μάχες που έχουν σφυρηλατήσει μια ακλόνητη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας» Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του στο Μουζάκι ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 29 Ιουνίου.

«Οι δεσμοί μου με το Μουζάκι είναι ακλόνητοι, γιατί στηρίχτηκαν πάντοτε στην ειλικρίνεια» συμπλήρωσε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός και ζήτησε τη στήριξη των συμπολιτών του. «Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, έχει ανάγκη τις δυνάμεις όλων μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα. Γιατί μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη για το νομό μας και τους συμπολίτες μας» είπε ο Κώστας Τσιάρας και κάλεσε τους Μουζακιώτες να επιβεβαιώσουν στις κάλπες τους ισχυρούς δεσμούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουν οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Αργότερα, μιλώντας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πηγής Τρικάλων και στους ετεροδημότες του όμορου νομού, ο Κώστας Τσιάρας ανέλυσε το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και ζήτησε από τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες προκειμένου να δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Πρέπει να αποφύγουμε τη νάρκη της απλής αναλογικής, που θα πυροδοτήσει έναν νέο κύκλο πολιτικής και οικονομικής αστάθειας και θα απαιτήσει, ενδεχομένως, νέες θυσίες από τους Έλληνες πολίτες» συμπλήρωσε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

Κλείνοντας τις περιοδείες του το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κώστας Τσιάρας επισκέφτηκε το Μελισσοχώρι, το Δασοχώρι, την Αγία Παρασκευή, την Άμπελο, το Ανώγειο και το Καρποχώρι, όπου μίλησε για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. «Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει σταθερούς πόρους από τη νέα ΚΑΠ. Ήδη σχεδιάζουμε ειδικά προγράμματα ενίσχυσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων, ώστε να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους νέες τεχνολογίες, που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικά της αγροτικής παραγωγής» είπε. Επανέλαβε, μάλιστα, την προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας στην ενίσχυση των συνεργατικών σχημάτων και την εισαγωγή ενός νέου νόμου για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς.

kostas Tsiaras logotipo ekloges

tsiaras 1

 

tsiaras 4

 

tsiaras 3

 

 

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
tsiaras ask

Στο πλευρό του ΑΣΚ ο Κώστας Τσιάρας

Next Article
papageorgiou kaph

Συναντήσεις του υπ. Βουλευτή Καρδίτσας, κ. Σταύρου Παπαγεωργίου με «ΦΛΟΓΑ» και ΚΑΠΗ Καρδίτσας

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…