Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει πετύχει κανέναν από τους στόχους της

 

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει πετύχει κανέναν από τους στόχους της». Αυτό υποστήριξε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, απαντώντας στις ερωτήσεις του Τάκη Χατζή και του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Ακραίως», για το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 FM. Παράλληλα, εξαπέλυσε βολές κατά εκείνων των Βουλευτών που φέρονται διατεθειμένοι να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου να διασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον μέσω μιας μεταγραφής στον ΣΥΡΙΖΑ.

 «Η Νέα Δημοκρατία είναι εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και καλό θα ήταν να γίνουν εκλογές πριν έρθει στη Βουλή» είπε ο κ. Τσιάρας ενώ έθεσε όλους τους βουλευτές ενώπιων των ιστορικών τους ευθυνών. «Η ευθύνη αυτής της βλαπτικής για τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνίας θα βαρύνει, τελικά, εκείνους που θα την ψηφίσουν» σημείωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας «κυβέρνησης ανοχής», ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποστήριξε πως η προοπτική μιας κυβέρνησης μειοψηφίας, όπως την περιέγραψε ο κ. Τζανακόπουλος αντιβαίνει τα κοινοβουλευτικά ήθη της Δημοκρατίας μας. «Δεν μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας. Μια κυβέρνηση που δεν διαθέτει την εμπιστοσύνη της Βουλής δεν νομιμοποιείται πολιτικά να διαχειριστεί ούτε τα κρίσιμα εθνικά μας θέματα, ούτε τα ζητήματα της οικονομίας που παραμένουν ανοιχτά» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σκοτεινή την τρέχουσα περίοδο. «Είναι η πιο σκοτεινή περίοδος της μεταπολίτευσης» είπε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την προσπάθειά της να μείνει όσο γίνεται περισσότερο στις καρέκλες της εξουσίας.

Αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός χαρακτήρισε ως κυβερνητικό φιάσκο το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης και ξεκαθάρισε πως η ΝΔ επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως σε όλα. «Όταν ξεκίνησε η υπόθεση προφανώς η μεγάλη εικόνα που δημιουργούσε η κυβέρνηση περιλάμβανε την εμπλοκή πολιτικών προσώπων και γι’ αυτό έστησαν δέκα κάλπες. Έναν χρόνο μετά, δεν έχει αποδειχθεί απολύτως τίποτα. Αντίθετα, έχουν πέσει βαριές σκιές πάνω στους θεσμούς από τις καταφανείς προσπάθειες χειραγώγησης της Δικαιοσύνης» είπε κλείνοντας ο κ. Τσιάρας.




Total
0
Shares
Previous Article
Ετήσιος χορός του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Next Article
xioniasxoleialykeiomouzakiou

Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον Ν. Καρδίτσας αύριο Πέμπτη 10/01

Related Posts