Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: «Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων από τη ΝΔ δεν θα γίνουν»

 

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 989 παραχώρησε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την «καθαρή έξοδο» του Αυγούστου, ο κ. Τσιάρας  υποστήριξε πως «δυστυχώς, η πατρίδα μας, ακόμα και μετά την λήξη του τρίτου μνημονίου, δηλαδή μετά τον Αύγουστο του 2018, είναι αναγκασμένη να εφαρμόζει πολύ αυστηρά μέτρα, στα οποία έχει δεσμευτεί η σημερινή κυβέρνηση».

 «Στην πραγματικότητα θα έχουμε ένα νέο μνημόνιο, το τέταρτο Μνημόνιο με τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, χωρίς να παίρνουμε λεφτά για να χρηματοδοτηθούν οι δανειακές ανάγκες της πατρίδας μας» συμπλήρωσε ο γαλάζιος Γραμματέας,  ο οποίος εκτίμησε πως, ο Πρωθυπουργός σύντομα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Ερωτηθείς για τον χρόνο των εκλογών, ο βουλευτής Καρδίτσας εξέφρασε την άποψη, πως «όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και όλο και λιγότερες πιθανότητες ανάκαμψης της εθνικής μας οικονομίας. Επομένως η προσφυγή στις κάλπες μέσα στο 2018, συναντά αυξημένες πιθανότητες».

Με αφορμή την απόφαση του Σπύρου Ταλιαδούρου να μην διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Καρδιτσιωτών, ο κ. Τσιάρας κλήθηκε να απαντήσει, εάν η Νέα Δημοκρατία εξετάζει το  ενδεχόμενο αποστρατείας στελεχών της ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

«Ζήτημα αποστρατειών στη Νέα Δημοκρατία, δεν τίθεται. Εμείς πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να είμαστε μαζί, παλιοί και νέοι. Ειδικά σε μια περίοδο, κατά την οποία η ανίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει να καταστρέφει όλο και περισσότερο την πατρίδα μας απαιτείται συστράτευση όλων» απάντησε.

Σχετικά με τον πόλεμο παραπληροφόρησης πάνω στις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δημόσιο Τομέα, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έκανε λόγο για «στρατευμένα» μέσα ενημέρωσης στο πλευρό της κυβέρνησης, που μόνο σκοπό έχουν να  παραφράσουν τις ξεκάθαρες θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Έχουμε πει ότι χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο. Έχουμε πει ότι χρειαζόμαστε ένα δημόσιο περισσότερο ευέλικτο και περισσότερο παραγωγικό. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί ότι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων δεν θα γίνουν από τη ΝΔ. Σίγουρα, όμως, το Κράτος χρειάζεται μεγάλες αλλαγές και πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα μοντέλο Δημόσιας Διοίκησης περισσότερο λειτουργικό».




Total
0
Shares
Previous Article

Αναστολή συζήτησης για τον «Κλεισθένη» ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων

Next Article

16 τροχαία τον Απρίλιο στη Θεσσαλία