Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Αμετανόητος ο Υπουργός Παιδείας

 

Με αφορμή την οριστικοποίηση του σχεδίου νόμου για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η οριστικοποίηση του σχεδίου νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, από τον κ. Γαβρόγλου αποδεικνύει πως, τελικά, ο Υπουργός Παιδείας είναι αμετανόητος.

Αμετανόητος σε ένα σχέδιο που δεν ικανοποιεί κανέναν. Ούτε το Διδακτικό Προσωπικό, ούτε τους φοιτητές και τους σπουδαστές, ούτε τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούν τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Αυτό το νομοσχέδιο, όπως τελικά διαμορφώνεται, δεν ικανοποιεί κανέναν άλλον, παρά μόνο τον κ. Γαβρόγλου, τις ιδεοληψίες του και την εμμονή του να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα τοπικά και «ακαδημαϊκά» συμφέροντα σε βάρος της Καρδίτσας. Της μόνης Πρωτεύουσας νομού της Θεσσαλίας στην οποία δεν προβλέπεται η ίδρυση Σχολής, καθιστώντας έτσι την Καρδίτσα ευάλωτη στις αποφάσεις της Συγκλήτου του νέου Πανεπιστημίου.

Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή, θα εκτεθεί όχι μόνο ο «αμετανόητος Υπουργός» και τα σαθρά του επιχειρήματα, αλλά -κυρίως- όσοι αμετ-ανόητα συνεχίζουν να στηρίζουν τις μεθοδεύσεις του».




Total
0
Shares
Previous Article

Έκλεισε λόγω επικινδυνότητας η παλιά γέφυρα στο Μουζάκι

Next Article

ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας: Η Καρδίτσα είναι η μεγάλη χαμένη από την οριστικοποίηση του σχεδίου νόμου για το Παν. Θεσσαλίας

Related Posts