Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κύπριοι Αστυνομικοί στην Καρδίτσα και το Αστυνομικό Μουσείο

 

Τριάντα (30) Κύπριοι Αστυνομικοί της Τοπικής Διοίκησης Λάρνακας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (I.P.A.) πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στην πόλη μας, με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων φιλίας και συναδελφικής αλληλεγγύης με την Τ.Δ. Καρδίτσας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Μετά από τη φιλική συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιο Ζαρχανή και τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Γούσια, επισκέφτηκαν το Αστυνομικό μας Μουσείο και ξεναγήθηκαν στους χώρους του. Παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Γατσούνιας και η κ. Ελένη Αντωνίου, Υποστράτηγος ε.α., πρ. Αντιδήμαρχος και Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής αυτού.

Ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής ευχαρίστησε από καρδιάς τους φίλους Κύπριους συναδέλφους τον καθένα ξεχωριστά, οι οποίοι επέλεξαν ως προορισμό τους την Καρδίτσα και την περιήγησή τους και γνωριμία με το Αστυνομικό μας Μουσείο και εξήρε την υφιστάμενη συναδελφικότητα και την έμπρακτη αλληλεγγύη που συνέχει τους Έλληνες και Κύπριους Αστυνομικούς.

Προτού ολοκληρωθεί η συνάντηση, δόθηκε Έπαινος Τιμής στον Κύπριο Αστυνομικό κ. Νικόλα Παπαθανασίου για την ευγενή προσφορά του προς το Μουσείο μας με στολές και πηλίκια της Κυπριακής Αστυνομίας. Επίσης, τιμήθηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρνακας με ειδικό Έπαινο Μνήμης ως ενθύμιο της επίσκεψής του στο Αστυνομικό Μουσείο.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι κατά τη διάρκεια της ξενάγησης ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους τιμημένους νεκρούς Αστυνομικούς Έληνες και Κύπριους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους προασπιζόμενοι την κοινωνική ειρήνη, τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

DSC 4377

Untitled 1

DSC 4345

DSC 4354

DSC 4357

DSC 4358

DSC 4364

DSC 4366

DSC 4373




Total
0
Shares
Previous Article

Όσο περισσότερο μιλάει ο κ. Μητσοτάκης τόσο το χειρότερο για τον ίδιο και το κόμμα του

Next Article

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου - 21 Σεπτεμβρίου 2018 (video)

Related Posts