Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κύπελλο ΕΠΣΚ Το ντέρμπι στους Σοφάδες…

kupello epsk

Η 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει 7 ματς από τα οποία μόνο έναν μπορεί να χαρακτηριστεί αμφίρροπο και ντέρμπι.

Αυτό μεταξύ της ΜΑΥΡΑΪΚΗΣ και του ΗΡΑΚΛΗ ΣΟΦΑΔΩΝ. Σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχει θεωρητικό φαβορί αν και στο γήπεδο τα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν διαφορετικά. Μιλάμε πάντα για τον θεσμό των εκπλήξεων.

1. ΑΕ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ – ΤΑΥΡΩΠΟΣ

Άραγε πόσο ενδιαφέρει τις δύο ομάδες το Κύπελλο όταν το Πρωτάθλημα αποτελεί βασικό στόχο; Θα μπορούσαν να δώσουν την ευκαιρία σε παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί να παίξουν, σε αυτούς που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής αλλά ούτε αυτό είναι εφικτό αφού το ρόστερ τους είναι περιορισμένο. Με τους περισσότερους παίκτες του Σαββάτου λοιπόν στην σύνθεσή τους. Θα παίξει σημαντικό ρόλο όσον αφορά την πρόκριση ποια ομάδα το θέλει περισσότερο.

2. ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ

Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του Μπάμπη Παπαδημητρίου αφού θα έχει απέναντι της μία από τις καλύτερες της Α’ ΕΠΣΚ. Που βέβαια θέλει την πρόκριση στον θεσμό, είναι μέσα στους στόχους της αυτός ο τίτλος. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε κάθε ματς προσπαθεί να προσαρμόσει στα φετινά δεδομένα το ρόστερ τους αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να κάνει αλλαγές. Έτσι και αλλιώς είναι το φαβορί.

3. ΜΑΥΡΑΪΚΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

Το πιο σημαντικό ματς στο σημερινό πρόγραμμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και στο Πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρει και το Κύπελλο. Είναι άλλωστε και θέμα πρεστίζ. Παρουσιάζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι τώρα η ομάδα του Κώστα Τσίλια αφού η ήττα της πρεμιέρας προβλημάτισε τον κόουτς Ράικο. Σήμερα έχει την ευκαιρία να επαναφέρει την καλή ψυχολογία στην ομάδα του αλλά, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.

4. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΑΣΑ

Οι γηπεδούχοι θα προστεθούν στις ομάδες που θα έχουν την μοναδική εμπειρία να παίξουν με την ΑΣΑ. Η οποία το Σάββατο κάλυψε του μείον έξι βαθμούς της τιμωρίας της όσον αφορά το Πρωτάθλημα. Ευκαιρία για τον ΘΑΝΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ να δώσει ευκαιρία σε ορισμένους νεαρούς. Δεν αντέχει σε κριτική το ματς αυτό, το τελικό σκορ θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις των φιλοξενούμενων.

5. ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ματς με «φόντο» την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΚ μόνο που εδώ έχουμε διαφορετικό θεσμό. Ο Βασίλης Κούκλης το πρόσωπο του ματς αφού επιστρέφει ως αντίπαλος της ομάδας την οποία πέρυσι οδήγησε στην άνοδο. Δεν υπάρχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των δύο αντιπάλων, είναι ένα ματς που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες.

6. ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ

Μετά την ανέλπιστη ισοπαλία της πρεμιέρας ο ΑΠΟΛΛΩΝ «ξεμπούκωσε» με το 0-4 στο ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟ και πλέον σήμερα για τον θεσμό του Κυπέλλου υποδέχεται μία ομάδα στα μέτρα του. Το Δασοχώρι το οποίο δεν μπορούσε να φανταστεί πιο δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της φετινής χρονιάς. Έπαιξε με ΑΣΑ και ΑΓΝΑΝΤΕΡΟ για το Πρωτάθλημα και σήμερα ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ. Να περάσουν αυτά τα ματς να έρθει κανένα πιο εύκολο…

7. ΠΑΜΙΣΣΟΣ – ΠΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ

Υπάρχει διαφορά κατηγορίας μεταξύ των δύο αντιπάλων αλλά και ποιότητας. Η ομάδα της ΑΡΓΙΘΕΑΣ ξεκίνησε με βλέψεις το Πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ αλλά η 5άρα στον Άγιο Θεόδωρο απέδειξε ότι ο δρόμος δεν θα είναι «στρωμένος με δάφνες». Η επιτομή της σοβαρότητας ο ΠΑΜΙΣΣΟΣ και θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με το ΝΩΝΤΑ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ στον πάγκο. Είναι το φαβορί οι Ερυθρόλευκοι, θα πάρουν την πρόκριση εύκολα ή δύσκολα.

karditsasport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
epsk

Οριστικά σε δύο ομίλους η Β' ΕΠΣΚ - Σέντρα στις (6/10)!

Next Article
kopi kafsoksilwn

Κοπή καυσόξυλων στην Πορτίτσα Καρδίτσας