Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυπελλούχος Ελλάδας η ομάδα των Νεανίδων Τρικάλων

trikala neanides 3

 

Φοβερά και τρομερά πράγματα έκαναν φέτος οι Νέες Τρικάλων από την αρχή της σεζόν μέχρι και πριν από λίγο στον Βόλο!

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισαν τη φετινή σεζόν οι Νέες Τρικάλων, καθώς μετά τον τίτλο της Γ’ Εθνικής κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης το συγκρότημα του Γιώργου Λουλέ επικράτησε των Βριλησσίων με το σαρωτικό 5-1, αποδεικνύοντας έτσι ότι είχε την καλύτερη ομάδα στο φάϊναλ φορ που φιλοξενήθηκε στον Βόλο.

Ο τελικός έγινε σε συνθήκες καύσωνα στο γήπεδο Νεάπολης και με την παρουσία αρκετών τρικαλινών. Είχε τρία γκολ στο α’ ημίχρονο αφού οι κυανέρυθρες πήραν προβάδισμα στο 25′ με πέναλτι της Τσόγκα ενώ ακολούιθησαν δύο ακόμα από Στεργιούλη και Πιπερά (στο 30′ και 39′).

Στην επανάληψη πάλι η Στεργιούλη έγραψε το 4-0 στο 50′ και η Τσόγκα στο 57′ πέτυχε το 5-0, ενώ η αθηναϊκή ομάδα μείωσε στο 67′ με την προσπάθεια της Φακίνου. Η απονομή βρήκε τις αθλήτριες να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς με την αποθέωση από τους Τρικαλινούς φιλάθλους

Νέες Τρικάλων: Γεωργούλα, Κωφού (51’ Καραλή, 63’ Πρεβέντη), Σταμούλη (65’ Καραντάκου), Πιπερά, Μπέου, Ακρίβου (65’ Τσέργα), Πλακιά, Τζόγκα, Μπουκουβάλα, Κωστοπούλου, Στεργιούλη.

Νέες Βριλήσσια: Γαβαλά, Χανόρα (77’ Τσάμη), Μακρή (41’ Παπαδοπούλου), Γκούνη, Πουλιάση, Φακίνου, Καραγιάννη, Τσούκα, Τσίτσου (60’ Ζαχαριά), Πότογλου (41’ Παναγιωτίδου), Καραμουλα (41’ Μπίλλιου)

πηγή: trikalaola.gr

trikala neanides 1

trikala neanides 2

trikala neanides 3




Total
0
Shares
Previous Article
dimoskopiseis slide

«Δημοσκοπήσεις: Πολιτική ηδονοβλεψία» 

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων