Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κεντρική οδό “Δημάρχου Αντώνη Βασιλείου” στο Μουζάκι

pezodromia tomes apokatastasi Mouzaki

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας επεκτείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού δημάρχου Αντώνη Βασιλείου στο Μουζάκι για τη συνέχιση των εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων.

Ειδικότερα επεκτείνεται χρονικά από 1ης Αυγούστου έως και 9 Αυγούστου στην οδό Αντώνη Βασιλείου από την οδό 25ης Μαρτίου έως την οδό Αγίου Γεωργίου (Συνεταιριστική Τράπεζα Μουζακίου) και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού που θα εκτελούνται κάθε φορά εργασίες και μόνο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, από ώρες 7:00 – 15:00, για την κατασκευή του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ” της Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου.




Total
0
Shares
Previous Article
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Next Article
panellinia omospondia argitheatikon syllogon poas

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…