Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αερινό και Βελεστίνο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών κατασκευής γεφυρών σήμανσης, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Αερινού έως τον Α/Κ Βελεστίνου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής γεφυρών σήμανσης, από τη Δευτέρα (09-10-2017) έως και την Παρασκευή (13-10-2017) κατά το χρονικό διάστημα από 07.00΄ ώρα έως 19.00΄ώρα, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Αερινού (χ/θ 304+768) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 314+020).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της παράπλευρης οδού του αυτοκινητόδρομου, της Επαρχιακής Οδού Βόλου – Βελεστίνου και της Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Βελεστίνου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων και περί όπλων

Next Article

Προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Μουζακίου