Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, από σήμερα Σάββατο (09-02-2019) και ώρα 12.40 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη) του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) μέχρι τα διοικητικά όρια με το νομό Πιερίας. 

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815).
  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176).



Total
0
Shares
Previous Article
Κάθετη αντίθεση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην Πύλη

Κάθετη αντίθεση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην Πύλη

Next Article

Απόψε ο μεγάλος Χορός του ΑΣ Μετέωρα