Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κρίσιμη μάχη με Μαρούσι για τον ΑΣΚ

ΑΣΚαρδίτσας

 

Στην πιο ενδιαφέρουσα φάση μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2 με τον Α.Σ.Κ. να υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) το Μαρούσι

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 24η αγωνιστική στην Α2 Εθνική Ανδρών, καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του και, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, όλα είναι ανοικτά, για τις θέσεις των πλέι οφ, εκείνες των πλέι άουτ αλλά και τις δυο τελευταίες που οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό.

Σε αυτές τις αμφίρροπες αναμετρήσεις εντάσσεται και ο αγώνας του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με το Μαρούσι το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας. Ένας αγώνας με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες, οι οποίες προέρχονται αμφότερες από πολύ κρίσιμες νίκες, ο Α.Σ.Κ. στη Λάρισα επί του Ερμή Αγιάς και το Μαρούσι στον Αγ.Θωμά επί του Ψυχικού. Με προπονητή τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας Γυναικών κ. Κεραμιδά κι ένα ρόστερ με ομοιογένεια, ταλέντο και μαχητικότητα, το Μαρούσι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που βρίσκεται σε φόρμα και θα διεκδικήσει τη νίκη στο ματς του Σαββάτου.

Το Μαρούσι, διεκδικεί την παραμονή του στην κατηγορία, προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και φιλοδοξεί στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ή την αποφυγή των πλέι άουτ. Άλλωστε πρόκειται για ένα σωματείο που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ. Μετρά ήδη 123 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε στο 1896 και είναι από τα ιστορικότερα σωματεία στη χώρα μας. Με ευρωπαϊκό τίτλο, την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα το 2001, συμμετοχές στην Ευρολίγκα αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1, το Μαρούσι παραμένει μια από τις σημαντικές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και συνολικά του αθλητισμού της χώρας μας.

Ο Α.Σ.Κ. από την άλλη μεριά, μια νέα φιλόδοξη παρουσία στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, φιλοδοξεί στον αγώνα του Σαββάτου να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της έδρας και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, φτάνοντας πιο κοντά στο να «κλειδώσει» την επιτυχία του βασικού του στόχου, που είναι η απευθείας παραμονή και στη συνέχεια να διεκδικήσει ότι του αναλογεί από το φετινό –πολύ ανταγωνιστικό- πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Live o αγώνας του Σαββάτου

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, αλλά όσοι θα βρίσκονται μακριά, μπορούν να συντονιστούν στο κανάλι του συλλόγου μας στο youtube και να παρακολουθήσουν ζωντανά από την τηλεόραση, το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή τους, μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η παραγωγή είναι του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, φιλοδοξώντας να φέρει τη δράση κοντά σε όσους δε μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο.

Καλεσμένες οι ομάδες  του Γ.Ε.Λ. Παλαμά και του 3ο Γ.Ε.Λ. Καρδίτσας

Όπως ανακοινώθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα, στην αναμέτρηση με το Μαρούσι είναι καλεσμένες οι ομάδες μπάσκετ κοριτσιών του Γ.Ε.Λ. Παλαμά και αγοριών του 3ο Γ.Ε.Λ. Καρδίτσας, που πρόσφατα κατέκτησαν τον τίτλο στα αντίστοιχα σχολικά πρωταθλήματα του νομού μας. Η ομάδα κοριτσιών του Γ.Ε.Λ.Παλαμά κατέκτησε μάλιστα και το πρωτάθλημα Θεσσαλίας, ενώ η ομάδα αγοριών του 3ου Γ.Ε.Λ. Καρδίτσας έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Σαν ένδειξη αναγνώρισης προς τους μαθητές που συνδυάζουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις με τον αθλητισμό, οι δυο ομάδες είναι προσκεκλημένες στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στο Μαρούσι.




Total
0
Shares
Previous Article
ΕΠΣ Τρικάλων 45ος τελικός κυπέλλου - Συνέντευξη τύπου

Μετέωρα και ΑΟ Πηγής στον 45ο τελικό κυπέλλου

Next Article
Πρώτη κοινή Θεσσαλική πορεία για το 2019 στα Μετέωρα

Στα Μετέωρα η πρώτη κοινή Θεσσαλική διαδρομή για το 2019

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”