Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κουπόνια Ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου από το Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας

Ανάσα “επιβίωσης” δίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όσους συνανθρώπους μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες σε βασικά είδη.

Τα μέλη του Δικτύου Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας συμμετέχουν στην προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και προσφέρουν για κάθε πέντε (5) ευρώ που θα προσφερθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου άλλα τρία (3) ευρώ.

Έτσι τελικά θα προσφερθούν 8 ευρώ τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τις επιχειρήσεις του Δικτύου Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας.

Καθ όλη την διάρκεια της έκθεσης θα μπορούν οι επισκέπτες να προμηθεύονται τα κουπόνια ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Καρδίτσας έναντι του ποσού των 5€, από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας ή από τα περίπτερα των επιχειρήσεων-μελών του Δικτύου Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας.

Με την (προαιρετική) αγορά κουπονιών ενισχύετε οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας που σκοπός του είναι, η ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντας τους, κάθε μήνα, είδη πρώτης ανάγκης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.




Total
0
Shares
Previous Article

Τα τοπικά προϊόντα στο επίκεντρο της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας

Next Article

“Επίσκεψη Μελέτης” φορέων της Καρδίτσας στην Αυστρία