Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κορωνοϊός: Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα

katasthmata

Το μήνυμα ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος έστειλε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ. Πελώνη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, ανακοινώνοντας παράλληλα μια σειρά νέων μέτρων για την πρόληψη εξάλειψης του κορωνοϊού. Μεταξύ αυτών, το κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων -πλην συγκεκριμένων μαγαζιών- αλλά και υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όσους ταξιδιώτες επιστρέφουν στην Ελλάδα.

«Σημασία έχει να τηρηθούν τα μέτρα» είπε η κ. Πελώνη, και συνέχισε: «Φήμες περί καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι παραπληροφόρηση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Την ίδια ώρα, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θα κλείσουν τα φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, βενζινάδικα, ό,τι συνδέεται με την τροφοδοσία της αγοράς (ανάμεσα σε αυτά και τα ντελίβερι), ηλεκτρονικά καταστήματα και συνεργεία.

Ωστόσο θα κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα, όπως είπε η ίδια, εξηγώντας ότι τα μέτρα θα εξειδικευτούν μέσα στις επόμενες ώρες. 

Παράλληλα, η κ. Πελώνη ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης του πρωθυπουργού, αποφασίστηκε ότι όποιος έρχεται από το εξωτερικό θα μπαίνει υποχρεωτικά σε περιορισμό για 14 ημέρες.




Total
0
Shares
Previous Article
katsaris giorgos

'Εφυγε από τη ζωή ο Καρδιτσιώτης καλλιτέχνης Γιώργος Κατσάρης

Next Article
dimos plastiras

Αναβολή εκδηλώσεων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα