Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κορυφαίο το απογευματινό των Αργιθεατών Τρικάλων

..

Τυχεροί ήταν οι παρευρισκόμενοι που επέλεξαν το απογευματινό των Αργιθεατών, γιατί δεν υπήρξε μόνο, κέφι, χορός, τραγούδι, ξεφάντωμα αλλά μια πλούσια και μεγάλη σε διάρκεια ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Στο ξενοδοχείο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ 25-02-2018 έγινε το αδιαχώρητο.Το γυναικείο φύλο δεν πτοήθηκε από την καταρακτώδη βροχή. Η εκδήλωση άρχισε με το παιδικό τμήμα του Συλλόγου ντυμένο με παραδοσιακές φορεσιές χόρεψε τραγούδια της Αργιθέας και καταχειροκροτήθηκε.

Η χορωδία του Συλλόγου ήταν το αποκορύφωμα, ερμηνεύοντας παλιά παραδοσιακά τραγούδια Αργιθέας.

Η σύντομη ομιλία από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη αναφερόταν στο φιλανθρωπικό σκοπό του Απογευματινού.

Αποσπάσματα από την ομιλία της προέδρου: Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων έχει δείξει και αποδείξει πολλές φορές το κοινωνικό του έργο, την φιλανθρωπία, την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό του. Έχει επισκεφθεί και έχει προσφέρει ψυχαγωγία με το χορευτικό του σε πολλά ευαγή ιδρύματα,όπως στο ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων,στο Γηροκομείο,στο Ειδικό Σχολείο στο ΚΗΦΗ Τρικάλων σε Εκκλησίες και Μοναστήρια του τόπου μας, δέματα σε οικογένειες και σε παιδιά της Αργιθέας.Μπορεί να είμαστε ένας πολιτιστικός Σύλλογος με μεγάλη δράση, αλλά και το κοινωνικό μας έργο και την αλληλεγγύη δεν την ξεχνάμε.

Εδώ και δέκα χρόνια κάνουμε αυτή την εκδήλωση το ‘’απογευματινό’’ για να βοηθήσουμε παιδιά εν όψει των εορτών του Πάσχα. Ο λόγος μας θα γίνει πράξη.

Για να γίνει η εκδήλωση αυτή βοήθησαν πάρα πολλοί οι χορηγοί: Τέντες Γιαννακάκης, Θέμης Τρικαλιώτης, υπολογιστές ΝΕΞΤ, Κρεοπωλείο Τζωρτζιώτης, Παρασκευή Παλάτου διαιτολόγος, Τρίκκη ΣΤΡΟΜ Παπαποστόλου, πτηνοτροφείο Μπαλωμένος, τα ζαχαροπλαστεία Πλεσιώτης Γιαννής και Μέλισσα, η κ. Καραούλα για τα λουλούδια, η κ. Σέγγη Αγορίτσα για την προσφορά της, οι κυρίες που έκαναν τα εδέσματα, η κ. Λιούτα Νίκη για την προσφορά των επιδορπίων του απογευματινού.

Αυτός που ξεσήκωσε κυριολεκτικά τις κυρίες σε ξέφρενο γλέντι ήταν ο Άγγελος Βλάχος ο οποίος συμμετέχει κάθε χρόνο στην αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας. Εμείς ότι υποσχεθήκαμε πολύ σύντομα θα το κάνουμε πράξη.

Όλοι φεύγοντας ευχαριστημένοι με χαμόγελα στα χείλη ζήτησαν να το ξανακάνουμε το απογευματινό,και έδωσαν συγχαρητήρια στο Δ.Σ του Συλλόγου.

Το απογευματινό θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΤΥ 10 θεσσαλίας 4 Μαρτίου ημέρα Κυριακή και ώρα 7 και μισή το βράδυ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους !!!!

Έλλη Τσιρογιάννη

Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων

 

apogevmatino Argitheatwn Trikalwn 2018i 1

apogevmatino Argitheatwn Trikalwn 2018i 2

apogevmatino Argitheatwn Trikalwn 2018i 3

apogevmatino Argitheatwn Trikalwn 2018i 4

apogevmatino Argitheatwn Trikalwn 2018i 5

apogevmatino Argitheatwn Trikalwn 2018i 6




Total
0
Shares
Previous Article

Στην Ιταλία (Μπέργκαμο) η Δήμητρα Απόλλων

Next Article

Η ΡΥΘΜΙΚΗ DALCROZE βάση για την μέθοδο dancedisability 3/4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…