Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πίτας στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Κοπή πίτας στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

 

Την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψε σήμερα, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαυρομματίου.

Η κοπή της πίτας έγινε στο σχολείο μέσα σ΄ένα ευχάριστο κλίμα παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμοθέου, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού. Παραβρέθηκαν ακόμα Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μουζακίου, ο Πρόεδρος Τ.Δ. κ. Νάσιος Γ. και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” κ. Γιώτης Δ.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν και χαιρέτησαν, ο Δ/ντής του σχολείου κ. Ανυφαντής Γιάννης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τουραλιάς Φώτης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά τόνισε: «Στόχος του Συλλόγου, είναι να λειτουργήσει προς όφελος των παιδιών μας. Για να γίνει ο στόχος μας πραγματικότητα χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή, στήριξη και βοήθεια όλων και φυσικά και των εκλεκτών προσκεκλημένων μας. Είναι βέβαιο ότι αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη χρονιά, αλλά αισιοδοξούμε όμως ότι με την καλή συνεργασία και εμπιστοσύνη θα τα καταφέρουμε να τη ξεπεράσουμε. Η οικονομική συγκυρία και οι συχνές γραφειοκρατικές χρονοβόρες διαδικασίες καθιστούν αναγκαίο να παρθούν πολλές φορές γρήγορα πρωτοβουλίες για τη λύση των προβλημάτων. Ας προσπαθήσουμε γιατί όλοι είμαστε υπεύθυνοι ώστε να κάνουμε ένα καλύτερο για τα παιδιά μας».

sxoleio mavrommatiou kopi pitas 1

sxoleio mavrommatiou kopi pitas 2

sxoleio mavrommatiou kopi pitas 3

sxoleio mavrommatiou kopi pitas 4

sxoleio mavrommatiou kopi pitas 5




Total
0
Shares
Previous Article
Συναντήσεις Ε.Σ.Ε.Κ. με τους Δήμους Καρδίτσας και Παλαμά

Συναντήσεις Ε.Σ.Ε.Κ. με τους Δήμους Καρδίτσας και Παλαμά

Next Article
ΣΠΟΡΤ: 9 ώρες χιόνι για τις 9 Βρύσες

ΣΠΟΡΤ: 9 ώρες χιόνι για τις 9 Βρύσες

Related Posts