Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πίτας και ευχές για τις ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας

Με γιορτινό τρόπο ξεκίνησαν το 2016 οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας, καθώς την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας έγινε η κοπή πίτας για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Όλα τα τμήματα συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ ο υπεύθυνος σχεδιασμού του Α.Σ.Κ. Χρήστος Δεληγιάννης απευθυνόμενος στους γονείς και τα παιδιά, ευχήθηκε σε όλους υγεία και πρόοδο για το νέο έτος, αλλά και τις ευχαριστίες του συλλόγου για την εμπιστοσύνη προς τον Α.Σ.Καρδίτσας. Όπως τόνισε, οι ακαδημίες είναι το πιο ζωντανό κύτταρο του Α.Σ.Κ. και τα παιδιά θα είναι οι αυριανοί πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο, εκείνοι που θα σηκώσουν ακόμη πιο ψηλά το μπάσκετ της Καρδίτσας.

Κοπή πίτας και ευχές για τις ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας

Νίκη για το παιδικό
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η παιδική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας, που τη Δευτέρα επιβλήθηκε με 64-57 των Τιτάνων Παλαμά. Παρά το κακό πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Κ.Κομποδιέτα ανέτρεψαν την κατάσταση και με ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο πήραν προβάδισμα και τελικά τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων που μέσα σε αγωνιστικό πνεύμα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Τα δεκάλεπτα: 9-18, 28-29, 54-34, 64-57.

Α.Σ.Καρδίτσας (Κ.Κομποδιέτας): Γκαβαλέκας, Μπρούτσος, Σχοινάς, Μπαλωμένος, Χαρίτου, Θεοχάρης, Κουτσόπουλος, Καλαμπαλίκης, Κεραμίδας, Φωτόπουλος, Γεωργούλας.
Τιτάνες Παλαμά (Π.Καραμίντζιος): Ζαγάνας, Β.Φαλιάκης, Κ.Τσιάκας, Μαντόπουλος, Παπαβασιλείου, Καρβούνης, Θ.Τσιρώνης, Μ.Τσιάκας, Φαλάγγας, Νιάκας, Τίνος, Καλόγηρος.

Κοπή πίτας και ευχές για τις ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

40ήμερο μνημόσυνο Γεωργίου Παπαϊωάννου

Next Article

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στην Πύλη