Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή Πίτας για όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. Πασιαλής”

g s mouzakiou pasialis kopi pitas

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανά τμήμα έκοψε η αθλητική οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. Πασιαλής” για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες σε όλα τα τμήματα.

Η φετινή χρόνια είναι η καλύτερη για τον Σύλλογο καθώς η συμμετοχή τον αθλητών-τριων σε Μπάσκετ, Βόλεϊ και Στίβο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας σε όλα τα τμήματα συνολικά 220 αθλητές-τριες.

Το Δ.Σ. ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, μικρούς και μεγάλους, υγεία προσωπική και οικογενειακή και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν και για την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σύλλογο και τόνισε ότι όλη η προσπάθεια που συντελείται είναι εθελοντική ενώ ακόμη ζήτησε τη συμμετοχή όλων στις δράσεις του Συλλόγου.

Ευχαρίστησε τους προπονητές όλων των τμημάτων για την άψογη συνεργασία και για τη σημαντική προσφορά τους στις ακαδημίες.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να φέρει όσο περισσότερους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής  κοντά στον αθλητισμό. Είμαστε υπερήφανοι γιατί χρόνο με το χρόνο η συμμετοχή τον αθλητών πολλαπλασιάζεται.

Το φλουρί για τους τυχερούς ήτανε μπάλες μπάσκετ και βόλεϊ προσφορά από το Σύλλογο.

Τέλος, θέλουμε να αναφέρουμε ότι τις πίτες τις προμηθευτήκαμε από όλες τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Ευχόμαστε υγεία και καλή χρονιά σε όλους

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ.




Total
0
Shares
Previous Article
Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα η κοπή πίτας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα η κοπή πίτας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας

Next Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δ. Σοφάδων για συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών

Related Posts