Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοιτά μπροστά ο Α.Σ.Καρδίτσας

 

Η οδυνηρή ήττα από τον Παπάγου είναι παρελθόν αφού οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια

H οδυνηρή ήττα από τον Παπάγου στην παράταση, στέρησε από τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ τη δυνατότητα να πάρει μια πολύτιμη νίκη αλλά και το απόλυτο πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα της Αθήνας. Οι φιλοξενούμενοι, στάθηκαν πιο αποφασιστικοί και τυχεροί στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και παρά το προβάδισμα του Α.Σ.Κ. στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, κατάφεραν να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση και να πάρουν τελικά τη νίκη.

Η ήττα του περασμένου Σαββάτου, αφήνει τους «κυανόλευκους» στη ζώνη των πλέι άουτ, με την απευθείας σωτηρία να μοιάζει δύσκολη υπόθεση. Όμως, τίποτε δεν έχει κριθεί, ο Α.Σ.Κ. πρέπει να ανασυνταχθεί, γιατί μπροστά του έχει πολύ δύσκολα όσο και σημαντικά παιχνίδια. Η μέχρι τώρα εικόνα του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α2, έχει αποδείξει πόσο κοντά βρίσκεται η επιτυχία με την αποτυχία και κυρίως, πως καμία ομάδα δεν πρέπει να μένει λεπτό σε αυτά που έγιναν και να εστιάζει άμεσα την προσοχή της στις επόμενες προκλήσεις. Αυτό θέλουν και στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με την ομάδα να έχει μπροστά της ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Λόγω της επικείμενης γιορτής του Πάσχα, ο Α.Σ.Κ. έχει να δώσει τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα σε δυο εβδομάδες.

Με αφετηρία το Σάββατο, ο Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον ισχυρό Απόλλωνα. Τη Μεγάλη Τετάρτη υποδέχεται την Καστοριά στην Καρδίτσα, την Τετάρτη του Πάσχα ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Αμύντα, ενώ το Σάββατο 14 Απριλίου ολοκληρώνει την τετράδα των συνεχόμενων αγώνων, φιλοξενώντας το Ψυχικό. Τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες η ομάδα της Καρδίτσας θα παλέψει για τη νίκη με στόχο την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Και οι τέσσερις προσεχείς αντίπαλοι βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία, διεκδικούν μάλιστα την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, όμως ο Α.Σ.Κ. δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει για το καλύτερο.




Total
0
Shares
Previous Article

Πανδαισία κλασικής μουσικής στα Τρίκαλα

Next Article

Χρυσό βραβείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την τουριστική της επικοινωνιακή καμπάνια “MyThessaly”