Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοινωνικό Μέρισμα: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για όσους είχαν λάθος ΑΦΜ ή IBAN

BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Κοινωνικό μέρισμα: Δεύτερη ευκαιρία θα έχουν όσοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος δήλωσαν λάθος ΑΦΜ ή IBAN και δεν πήραν τελικά τα χρήματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr η πλατφόρμα θα ανοίξει γύρω στις 16 του μήνα.

Στόχος είναι να εξυπηρετηθούν περίπου 24.000 πολίτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να διορθώσουν τον λογαριασμό ή το ΑΦΜ τους προκειμένου να τους καταβληθούν τα χρήματα.

Ειδικότερα, σε πολλές περιπτώσεις δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που συμπληρώθηκε στην αίτηση ανήκει στο δικαιούχο του μερίσματος.

Για την πίστωση του κοινωνικού μερίσματος θα πρέπει ο λογαριασμός ΙΒΑΝ που δηλώθηκε στην εφαρμογή να ανήκει στον δικαιούχο του κοινωνικού μερίσματος.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε βάσει ΑΦΜ.

Οι αιτήσεις των δικαιούχων δεν έχουν απορριφθεί και παραμένουν εγκεκριμένες για επόμενη πληρωμή.

Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα με γραπτό μήνυμα ή/και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο, εφόσον το είχαν συμπληρώσει στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της αίτησης.




Total
0
Shares
Previous Article
sxoleia xionia

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Πύλης την Τετάρτη 09/01

Next Article

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή 8,6 εκατ. ευρώ σε 1.389 δικαιούχους

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…