Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΚΕΑ Οκτωβρίου: Ξεκίνησε η πληρωμή για το Κοινωνικό Εισόδημα

 

Διαθέσιμο από σήμερα στα ATM το Κοινωνικό Εισόδημα

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημέρα πληρωμής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης – ΚΕΑ επιβεβαιώνοντας πλήρως τα dikaiologitika news.

Πιο συγκεκριμένα, όπως πρώτα τα dikaiologitika News, είχαν ενημερώσει, η πληρωμή των δικαιούχων θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 26/10.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας πρόκειται για τις αιτήσεις των δικαιούχων οι οποίες εγκρίθηκαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Το ποσό των 71.224.778,94 ευρώ θα καταβληθεί σε 315.031 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 650.000 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.




Total
0
Shares
Previous Article

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Next Article

Δύσκολη αποστολή το Σάββατο στο Αιγάλεω για τον ΑΣΚαρδίτσας