Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 67 του N. 3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου μας σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 13η Μαρτίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 π.μ  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση/συμπλήρωση της 10/2017 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με έγκριση μελέτης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών κίνησης καθώς και καυσίμων θέρμανσης για το έτος 2017. (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι είναι απαραίτητη η εκτέλεση το συντομότερο των διαδικασιών της ανωτέρω προμήθειας για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου .

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση εκδηλώσεων για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου και ψήφιση σχετικής πίστωσης (Εισηγήτρια: κα Θέου Μαρίνα, Εντεταλμένη Σύμβουλος)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον για την έγκαιρη διεκπεραίωση των διαδικασιών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων ενόψει της επικείμενης εθνικής εορτής.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου στην ετήσια Γενική Συνέλευση του «Δικτύου Πόλεων με Λίμνες». (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)

 Το θέμα κρίνεται κατεπείγον για την έγκαιρη διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών  λόγω διεξαγωγής της ετήσιας Γενική Συνέλευσης το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου.

Η Πρόεδρος

Χρήστου Όλγα




Total
0
Shares
Previous Article

Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Πύλης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροπωτού

Next Article

Τρίκαλα BC Aries: Οι νικητές του διαγωνισμού - Παιδικές φωνές στην κερκίδα