Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

.

Την Τρίτη 22/5/2018 και ώρα 10:30 π.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 67 του N. 3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 22η Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ.  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης περί άσκησης ή μη ενδίκων μέσων κατά της υπ’ αρίθμ. 104/2018 διαταγής πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Καρδίτσας. (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος του Δ.Σ.)

  Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι στις 24 Μαΐου λήγει η προθεσμία των 15 εργάσιμων ημερών που προβλέπεται για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της παραπάνω  διαταγής πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Καρδίτσας.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της 80/2018 απόφασης του Δ.Σ. για συνδιοργάνωση στο Μορφοβούνι Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Ο Έρωτας μέσα από το Δημοτικό Τραγούδι»    (Εισηγητής: κος Αργύρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

  Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι το Συνέδριο διεξάγεται από 01-06-2018 έως 03-06-2018 και υπάρχει αλλαγή στο πρόγραμμα που επηρεάζει την ημερομηνία του γεύματος στους συνέδρους το οποίο καλύπτεται από το Δήμο.

Η Πρόεδρος

Χρήστου Όλγα




Total
0
Shares
Previous Article

52χρονος στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων κατέσφαξε την 45χρονη σύζυγό του

Next Article

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,1 εκατ. ευρώ ξεκινούν στο προσεχές διάστημα για την Π.Ε. Καρδίτσας

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…