Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καταγραφή ερωτημάτων ανέργων και εργαζομένων στο Ε.Κ. Τρικάλων

ERGATIKO KENTRO TRIKALON

 

Το Εργατικό Κέντρο (Ε.Κ.) Τρικάλων σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του περιφερειακού Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝ.Ε.) της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, θα προχωρήσει στις πρώτες ενέργειες στήριξης των εργαζομένων και ανέργων των Τρικάλων, όπως αυτές ανακοινώθηκαν σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρες από 10:00-14:00, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων (Σωκράτους 23, Τρίκαλα), τα στελέχη του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα υποδέχονται τους πολίτες των Τρικάλων (ανέργους/ες και εργαζόμενους/ες) και θα καταγράφουν τα ερωτήματά τους που αφορούν:

  • τις εργασιακές σχέσεις όπως καθεστώς απασχόλησης, συμβάσεις, ωράριο εργασίας, μισθοί, επιδόματα, άδειες, απολύσεις, επίσχεση εργασίας και άλλα,
  • τα ασφαλιστικά ζητήματα όλων των ταμείων, όπως είδος ενσήμων, προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, συντάξεις αναπηρίας, χηρείας και άλλα,
  • τα θέματα απασχόλησης όπως προϋποθέσεις χορήγησης κάρτας ανεργίας, επιδομάτων ανεργίας, προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης και άλλα.

Όλες οι υπηρεσίες του Δικτύου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ προς τους πολίτες και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Οι πολίτες των Τρικάλων για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ε.Κ. Τρικάλων, κύριο Οικονόμου Ιωάννη, τηλ. 6942843423  ή στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, Λάρισα, 2410537489-90, email: k.panagoulis@reg.inegsee.gr , αρμόδια πρόσωπα: Παναγούλης Κωνσταντίνος & Βαιόπουλος Αχιλλέας.




Total
0
Shares
Previous Article
Απομακρύνονται εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Δήμο Μουζακίου

Απομακρύνονται εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Δήμο Μουζακίου

Next Article
dromos

Βελτιώνεται ο δρόμος από την Γκρόπα στο Ανθηρό

Related Posts