Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Καρκίνος και Πρόληψη» σε επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα στο Μουζάκι

.

Οργανώθηκε από τον Δήμο Μουζακίου με συντονίστρια τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Υγείας Ιωάννα Λάκα

Στα πλαίσια υλοποίησης μιας μεγάλης ενημερωτικής καμπάνιας που ξεκίνησε πριν αρκετό καιρό ο Δήμος Μουζακίου στην περιοχή για καίρια ζητήματα πρόληψης και υγείας που απασχολούν τους δημότες του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος και Πρόληψη».

Την εκδήλωση που έγινε παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου και Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργου Κωτσού, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, του πρώην Υφυπουργού Παιδείας κ. Σπύρου Ταλιαδούρου, εκπροσώπων τοπικών φορέων, συλλόγων και δεκάδων Μουζακιωτών, συντόνιζε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Υγείας κα Ιωάννα Λάκκα.

Οι εισηγήσεις προσέλκυσαν το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου που παρακολούθησε με προσοχή όλους τους ομιλητές, τους οποίους και χειροκρότησε θερμά για τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις τους.

Συγκεκριμένα, γύρω από θέματα πρόληψης του καρκίνου που με βάση επιστημονικές έρευνες, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει έξαρση στη χώρα μας, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες της ίδιας της νόσου στις γυναίκες, τοποθετήθηκαν οι εξαίρετοι επιστήμονες κ.κ. Σεραφείμ Μπουλούμπασης – Πλαστικός Χειρουργός Ενηλίκων και Παιδιών, Ηλίας Τσιαούσης – Γενικός Ιατρός, Επιμελητής Κέντρου Υγείας Μουζακίου, Θεοφάνης Σ. Στάθης – Μαιευτήρας Γυναικολόγος & Χειρουργός Αναπαραγωγής, Γιώργος Νικολάου – Γενικός Χειρουργός.

Να σημειωθεί ότι στην ημερίδα παρουσιάστηκε και το νέο βιβλίο της συντονίστριας κας Ιωάννας Λάκα, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

imerida 1

imerida 2

imerida 3

imerida 4

imerida 5

imerida 6




Total
0
Shares
Previous Article

22o Αντάμωμα Αργιθεατών: 3η Συνάντηση Νεολαίας Αργιθεατών

Next Article

Απάντηση στις εταιρίες αιολικών «πάρκων»

Related Posts