Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: 3 συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών δισκίων & ηρωΐνης

Καρδίτσα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθησαν, χθες (07-10-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (O.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 36χρονος και μία 40χρονη, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε,  σε βάρος του 36χρονου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, η οποία κατασχέθηκε.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (07-10-2017) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (07-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (29) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα χύμα καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, καθώς και μία σιδερογροθιά.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (07-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (79) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 45χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε ως πελάτισσα σε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων και αφαίρεσε γυναικείο ένδυμα.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης (1) έτους και (1) μηνός για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ελασσόνα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (07-10-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, άνευ ιατρικής συνταγής.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής  κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, μία 23χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, άνευ ιατρικής συνταγής.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, στερούμενος ιατρικής συνταγής, η οποία κατασχέθηκε.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Next Article

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία

Related Posts