Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Τρεις συλλήψεις για κλοπή σε μάντρα αυτοκινήτων

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για αφορολόγητο καπνό

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (08-10-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 30 και 38 ετών, διότι κατελήφθησαν να έχουν αφαιρέσει από αύλειο χώρο πρώην μάντρας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού, ποσότητα σιδήρων, βάρους (560) κιλών και να τα έχουν φορτώσει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 30χρονου συλληφθέντα. Το όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης και η προαναφερόμενη ποσότητα σιδήρων, η οποία αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.


Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενοι για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν πάνω από (5,5) κιλά αφορολόγητου καπνού 

Συνελήφθησαν, χθες (08-10-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 45 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους (5) κιλών και (590) γραμμαρίων.

Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.


Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίπου (150) γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης   

Συνελήφθη, χθες (08-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην κατοχή του 33χρονου, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (147,51) γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης,
  • (10) ναρκωτικά δισκία, τα οποία ο 33χρονος κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και
  • μία ζυγαριά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεργασία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετέωρων και Μουσείου Μανιταριών με την ΟΛΥΜΠΟΣ

Next Article

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφ. Αστυνομικής Δ/νσης Θεσσαλίας