Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 51χρονου με μικροποσότητα ηρωίνης

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (15-11-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Λάρισα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (15-11-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, δύο 36χρονοι ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση σε καταστήματα της περιοχής (27) μάρκες γεφυροπλάστιγγας, οι οποίες όπως εξακριβώθηκε είχαν αφαιρεθεί τις νυχτερινές ώρες της (14/15-11-2017) από γεφυροπλάστιγγα Αγροτικού Συνεταιρισμού. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και οι προαναφερόμενες μάρκες, οι οποίες αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Αλμυρός: Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (15-11-2017) το απόγευμα στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (15-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μία 26χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Ο.Π.Ο.Π. στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Next Article

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Related Posts