Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 38χρονου για κλοπή χαλκού

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (05-09-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από φυλασσόμενο ανοιχτό χώρο εταιρείας ένα σάκο που περιείχε (18) κιλά χαλκού. Η αφαιρεθείσα ποσότητα χαλκού κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ επιπλέον από την κατοχή του 38χρονου κατασχέθηκε μία τανάλια.

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (05-09-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (05-09-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, μία 26χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα και αφαίρεσε είδη ρουχισμού. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (05-09-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία  συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (05-09-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι από κοινού με 34χρονο ημεδαπό που αναζητείται, μετέβησαν με δίκυκλο μοτοποδήλατο σε πρώην εργοστάσιο και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την είσοδο, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Βόλος: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της (10-08-2017) στο Βόλο, ο 16χρονος, έχοντας διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Κασσαβέτειας, διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (05-09-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (16) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Λάρισα: Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απατών – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα (14/20-07-2016) στην Ελασσόνα, ο 41χρονος κατάφερε να εξαπατήσει δύο ημεδαπούς, έναν 56χρονο και μία 45χρονη και να τους αποσπάσει το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.670) ευρώ, για δήθεν πώληση ενός μεταχειρισμένου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου στον 56χρονο και δύο κινητών τηλεφώνων στην 45χρονη, χωρίς ποτέ να ολοκληρώσει τις αγοραπωλησίες.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (05-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευση (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (19) ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (05-09-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης (18) μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article

Έναρξη σχολικής χρονιάς στο ΣΔΕ Καρδίτσας

Next Article

Επίσκεψη Παππά σε Λειψούς, Αρκιούς και Αγαθονήσι