Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 30χρονου για κλοπή εικόνας από παρεκκλήσι

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

Συνελήφθη σήμερα (16-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία ξύλινη εικόνα Αγίου, την οποία όπως εξακριβώθηκε είχε αφαιρέσει χθες το απόγευμα από ανασφάλιστο παρεκκλήσι Ιερού Ναού της πόλης. Η εικόνα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο.

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (15-10-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης (5) μηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Καρδίτσα: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (14-10-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 27 και 20 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν, απέρριψαν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης που κατείχαν, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, από την κατοχή του 22χρονου κατασχέθηκε ένα δισκίο, άγνωστης χημικής σύστασης.

Εξιχνίαση κλοπής από οικία – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας κλοπή που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης την (28-07-2017) εισήλθε σε οικία 53χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, την Παρασκευή (13-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης.

Τύρναβος: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου κλοπή που διαπράχθηκε στον Τύρναβο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, ο δράστης εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία 45χρονου ημεδαπού  από μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) τράπεζας λόγω τεχνικού προβλήματος κατά τη διάρκεια της συναλλαγής του, αφαίρεσε από τον τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των (360) ευρώ, το οποίο εξήλθε από το μηχάνημα.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Λάρισα, κατηγορούμενα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα 

Κατασχέθηκαν (379) αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (14-10-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 70χρονη ημεδαπή και ένας 68χρονος υπήκοος Ουζμπεκιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε πάγκο λαϊκής αγοράς που λειτουργούσαν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (379) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Επιπλέον, από την κατοχή τους κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (360) ευρώ.

Οι κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (15-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να έχει αφαιρέσει ποδήλατο, ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ακόμη ένα ποδήλατο, του οποίου ερευνάται η νομιμότητα της κατοχής του.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη το Σάββατο (14-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε κατάστημα (σούπερ μάρκετ) και αφαίρεσε τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, κατά την αποχώρησή του όμως έγινε αντιληπτός από υπάλληλο του καταστήματος. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα παρελήφθησαν από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Ελασσόνα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη το Σάββατο (14-10-2017) το βράδυ στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βελεστίνο: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (15-10-2017) το απόγευμα στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας,  ένας 18χρονος υπήκοος Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ένας τρίφτης και μία γυάλινη πίπα καπνίσματος με υπολείμματα κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, το Σάββατο (14-10-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα  (χωρίς άδεια κατοχής) ένα κυνηγετικό όπλο, ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει αποβιώσει.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Σεμινάριο Capoeira από την Σχολή Χορού της Μαρίας Καραπαναγιώτη

Next Article

Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Related Posts