Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 28χρονου για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (29,8) γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες (09-10-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (29,8) γραμμαρίων.

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την εξωτερική επιτήρηση της οικίας, σύνεργα για το διαμερισμό και τη συσκευασία των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Πύλη: Σύλληψη αλλοδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη, χθες (09-10-2017) το πρωί στην Πύλη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, μία 45χρονη υπήκοος Ρωσίας, διότι  εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Σοφάδες: Σύλληψη δύο ατόμων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την (09-05-2000) στο Τμήμα Ασφάλειας Σίνδου. Το δίκυκλο όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο.

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην επιχείρηση και την οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,1) μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (09-10-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 39χρονος υπήκοος Γερμανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (6.000) ευρώ.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη, χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 65χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Βόλος: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (02-07-2017) έως (04-07-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ο 22χρονος διέρρηξε οικία 80χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό μία τηλεόραση και διάφορα τρόφιμα.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (09-10-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Βόλου και Καρδίτσας, με συνολική ποινή φυλάκισης (4) ετών, (2) μηνών και (10) ημερών, για φοροδιαφυγή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και έναν τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και (11) ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.




Total
0
Shares
Previous Article

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου 9ης Οκτωβρίου 2017

Next Article

Ελασσόνα: Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών μπαταριών από οχήματα