Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 27χρονου με μικροποσότητα ηρωΐνης

 

Λάρισα: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (10-10-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Μόνιμης Διμοιρίας Λάρισας, μία 42χρονη, διότι κατελήφθη να κατέχει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε (18) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Λάρισα: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή

Συνελήφθησαν, σήμερα (11-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 29 και 34 ετών, διότι κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να έχουν διαρρήξει ψυγείο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχουν αφαιρέσει (17) μπουκάλια αλκοολούχου ποτού.

Βόλος: Σύλληψη δυνάμει εισαγγελικής διάταξης

Συνελήφθη, χθες (10-10-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 37χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για τα αδικήματα της κλοπής, καθώς και της παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Τρίκαλα: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (10-10-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 39χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με νωπούς κλώνους κάνναβης και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (43) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Τρίκαλα: Σύλληψη δυνάμει εντάλματος σύλληψης και διάταξης

Συνελήφθη, χθες (10-10-2018) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 35χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών και διάταξη του κ. Προέδρου Εφετών Αθηνών για το αδίκημα της ληστείας.

Καρδίτσα: Σύλληψη ατόμου για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (10-10-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 27χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.




Total
0
Shares
Previous Article

Για έκτη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων

Next Article

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Related Posts