Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Σύλληψη 21χρονου για διάρρηξη περιπτέρου

Καρδίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, το Σάββατο (02-09-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε περίπτερο, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα ποτά. Στο χώρο τέλεσης της κλοπής βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας του δράστη.

Σοφάδες: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04-09-2017) στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα μικροποσότητα καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (03-09-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (6) ετών και χρηματική ποινή (12.500) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (03-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει τέσσερα ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

Λάρισα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (02-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 59χρονος και μία 46χρονη, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (21) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, καθώς και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με μικροποσότητες μείγματος καπνού και κάνναβης.

Ελασσόνα: Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού και μιας ακόμη, άγνωστης μέχρι στιγμής, συνεργού του, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, το πρωί της (01-09-2017), οι δύο δράστες μετέβησαν σε οικία 62χρονης ημεδαπής στην Ελασσόνα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.

Ελασσόνα: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, το Σάββατο (02-09-2017) το βράδυ στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όπου επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο χώρο των αποσκευών, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα σκόνης, άγνωστης χημικής σύνθεσης.

Βόλος: Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, την Παρασκευή (01-09-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, σε προκαθορισμένη συνάντηση του δράστη με 70χρονο ημεδαπό,  με το ανυπόστατο πρόσχημα ότι θα του προμηθεύσει (2.500) λίτρα πετρελαίου κίνησης αντί του χρηματικού ποσού των (1.000) ευρώ, ο 57χρονος έπεισε τον 70χρονο να του παραδώσει το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, ωστόσο δεν του παρέδωσε την ποσότητα πετρελαίου και στη συνέχεια διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών

Συνελήφθη,  χθες (02-09-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη πριν από την έναρξη φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα να κατέχει ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο περιείχε δύο πυρσούς χειρός (ναυτικού τύπου), τους οποίους επιχείρησε να παραδώσει σε οπαδούς εντός του γηπέδου, με προφανή σκοπό να χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι προαναφερόμενοι πυρσοί κατασχέθηκαν.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Έντεκα συλλήψεις το Σάββατο σε στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους

Next Article

Επιμορφωτική συνάντηση Νηπιαγωγών Καρδίτσας

Related Posts