Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Συνελήφθη 30χρονος για κλοπή τσάντας στο νοσοκομείο

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (22-08-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε στο νοσοκομείο της πόλης και αφαίρεσε την τσάντα 53χρονης ημεδαπής που περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (23-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 27χρονος, μία 19χρονη και μία 20χρονη, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε προχθές (21-08-2017) το βράδυ στα Φάρσαλα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 68χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά.

Ανεύρεση και κατάσχεση μικροποσότητας κάνναβης

Το μεσημέρι της (20-08-2017)  στην Αγιά Λάρισας, ανευρέθη από διερχόμενο πολίτη και παραδόθηκε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας ένα τσαντάκι που περιείχε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Όπως εξακριβώθηκε, ιδιοκτήτης τυγχάνει 65χρονος ημεδαπός που αναζητείται.




Total
0
Shares
Previous Article

Φιλικό με Ολυμπιακό τα Τρίκαλα BC Aries

Next Article

Αλήθειες κάτω από τις στάχτες

Related Posts