Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη και η ασφαλτόστρωση της οδού Σκυλοσόφου

 

Στη διάνοιξη του αδιάνοικτου τμήματος της οδού Σκυλοσόφου, στην πόλη της Καρδίτσας προχώρησε το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Καρδίτσας. Η παρέμβαση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου “Συντηρήσεις και Βελτιώσεις Υποδομών Δ.Ε. Καρδίτσας Έτους 2017” προϋπολογισμού 530.000€ που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ και τακτικά έσοδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κων. Ξυλομένο πραγματοποίησαν αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου, ο οποίος αποδόθηκε σε χρήση διευκολύνοντας σημαντικά την κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και των πεζών.

Στην ολοκλήρωση της διάνοιξης του συγκεκριμένου τμήματος που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των περιοίκων, – καθώς υπήρχε μεγάλη δυσκολία να προσεγγίσουν την περιοχή του 10ου Δημ. Σχολείου όσοι εισέρχονταν στην πόλη από τη δυτική πλευρά της μέσω της οδού Χ. Φλωράκη- συνέβαλε και η Αντιδημαρχία Πρασίνου του Δήμου, καθώς απαιτούνταν η κοπή και απομάκρυνση δένδρων, εργασίες που συντόνισε και επέβλεψε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τριαντ. Τίκας.

Να σημειωθεί οτι στα πλαίσια του ίδιου έργου εκτελούνται παρεμβάσεις για τη συντήρηση, αλλά και τη βελτίωση και αναβάθμιση πεζοδρομίων, πεζοδρόμων και δρόμων στην πόλη της Καρδίτσας, τη Δημοτική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας και τις Τοπικές Κοινότητες Αγιοπηγής, Αρτεσιανού, Παλαιοκκλησίου και Ρούσσου.

odos skylosofou karditsa 2




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Το Σύνταγμα δεν έχει ταμπέλες

Next Article

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Πιο Fake News …… Πεθαίνεις