Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοποδηλάτου

Καρδίτσα: Εξιχνίαση κλοπής δικύκλου μοτοποδηλάτου – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, χθες (21-09-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, ο 43χρονος κατελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού,  το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει την (14-09-2017). Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την Τετάρτη (20-09-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη ιδιοκτησίας του με τη συνδρομή σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, καθώς και (4) κινητά τηλέφωνα.

Τρίκαλα: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (20-09-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 45, 44 και 32 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη την Τετάρτη (20-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 58χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό κατάλληλο για κάπνισμα, βάρους (977) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (21-09-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (10) ευρώ.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Τετάρτη (20-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, η οποία κατασχέθηκε.

Λάρισα: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (20-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 35 και 41 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, η οποία κατασχέθηκε.

Τύρναβος: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (20-09-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 21χρονος, μια 37χρονη και μια 41χρονη, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν, μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων, ηλεκτρική ενέργεια από το εναέριο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ και να τη διοχετεύουν στις οικίες τους.

Φάρσαλα: Σύλληψη ημεδαπού για θανάτωση σκύλου

Συνελήφθη, την Τετάρτη (20-09-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε σκύλο με κυνηγετική καραμπίνα και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Το χρησιμοποιηθέν όπλο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού στη Λάρισα, δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης

Συνελήφθη την Τετάρτη (20-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Γαλλικών Αρχών, για το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, την Τετάρτη (21-09-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο μηνών και δέκα ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (350) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Βόλος: Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένης και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, την (13-09-2017), ο 17χρονος αρχικά διέρρηξε κομμωτήριο και αφαίρεσε επαγγελματικό εξοπλισμό κομμωτηρίου και προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, διέρρηξε καφετέρια, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Σύλληψη ημεδαπού στο Βόλο, κατηγορούμενου για διακίνηση κάνναβης 

Κατασχέθηκαν (165) γραμμάρια κάνναβης περίπου 

Συνελήφθη χθες (20-09-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον 22χρονο να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (162) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, αλλά και στην κατοχή του 22χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (3,7) γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (75) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο δίκυκλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς για προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Next Article

Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Related Posts