Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Συνελήφθησαν για διάρρηξη και κλοπή σε καφενείο

 

Καρδίτσα: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (05-04-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 27χρονος ημεδαπός και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διέρρηξαν καφενείο 38χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο καταστήματα, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σοφάδες: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (05-04-2018) το μεσημέρι στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι  εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με ποινή φυλάκισης (4) μηνών, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (05-04-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 25χρονος υπήκοος Συρίας, διότι κατελήφθη να κατέχει έξι νάιλον συσκευασίες με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (300) γραμμαρίων, καθώς και τέσσερα πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (05-04-2018) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών για κλοπή.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων

Συνελήφθη την Τετάρτη (04-04-2018) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει, προκειμένου να διαθέτει προς πώληση (400) παιδικά αθύρματα, (99) κροτίδες και (30) πυροτεχνήματα, στερούμενος αδείας από την αρμόδια αρχή. Τα παιδικά αθύρματα, οι κροτίδες και τα πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη την Τετάρτη (04-04-2018) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης (4) ετών και (2) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Λάρισα: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν σήμερα (06-04-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 27, 28 και 29 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο  συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (80,08) γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού – κάνναβης.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (05-04-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (12) ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη την Τετάρτη (04-04-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Καβάλας, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Μαγνησία: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη την Τετάρτη (04-04-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση (70) αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων, καθώς και (8) συσκευασίες αφορολόγητου καπνού, βάρους (400) γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη την Τετάρτη (04-04-2018) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους  (102,3) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Έκθεση Εικαστικής αγιογραφίας του Ιωάννη Τρούκη

Next Article

Οι Απόδημοι Θεσσαλοί στο 1ο Συμπόσιο νέων πολιτών «Hellenic Youth in Action»