Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Αποπειράθηκε να διαρρήξει παγκάρι εκκλησίας και συνελήφθη

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό

Συνελήφθη, την Παρασκευή  (08-09-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει παγκάρι, το οποίο βρισκόταν σε είσοδο κοιμητηρίου Ιερού Ναού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, την Παρασκευή (08-09-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε τσάντα ανήλικης ημεδαπής, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο. Το αφαιρεθέν κινητό βρέθηκε στην κατοχή το δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, την Παρασκευή (08-09-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή (200) ευρώ.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (09-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Λάρισα: Εξιχνίαση κλοπής από οικία – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου υπηκόου Γεωργίας. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τις βραδινές ώρες της (04/05-08-2017) στη Λάρισα, ο 28χρονος διέρρηξε οικία, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη την Παρασκευή (08-09-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (15) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη χθες (09-09-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι λίγο νωρίτερα εξύβρισε και απείλησε με μαχαίρι 44χρονη ημεδαπή, λόγω προσωπικών διαφορών που είχε με συγγενικό της πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας της. Το προαναφερόμενο μαχαίρι βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε.

Νέα Αγχίαλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων

Συνελήφθησαν χθες (09-09-2017) το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 16 και 26 ετών, διότι όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, χθες το πρωί μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων 65χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν (20) λαμαρίνες, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα πλέξης στεγάστρου και ένα μοτέρ πιεστικού μηχανήματος.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθη, την Παρασκευή (08-09-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με αμπούλα αερίου και επτά μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και ένα πλαστικό κουτί που περιείχε (240) μεταλλικά σφαιρίδια. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

Βόλος: Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης, ναρκωτικών δισκίων και αφορολόγητου καπνού

Συνελήφθη, χθες (08-09-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (28,85) γραμμαρίων,
  • (12,5) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
  • (20) τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία, άγνωστης χημικής σύστασης,
  • μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, βάρους (203,33) γραμμαρίων περίπου,
  • μία ζυγαριά, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (140) ευρώ.

Η κατασχεθείσα ποσότητα αφορολόγητου καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-09-2017) στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (116) πακέτα τσιγάρων,  τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.




Total
0
Shares
Previous Article

Λάρισα: Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών

Next Article

Απόψε η γιορτή σταφυλιού στο Μουζάκι

Related Posts