Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Έξι συλλήψεις για κλοπή, ναρκωτικά και αφορολόγητα τσιγάρα

 

Καρδίτσα: Σύλληψη ατόμου για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 51χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (23,7) γραμμαρίων, μία ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Καρδίτσα: Σύλληψη ατόμου για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 58χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ζυγαριές και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σοφάδες: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το απόγευμα στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, μία 29χρονη, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (55) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Παλαμάς: Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (17-10-2018) το βράδυ στον Παλαμά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, τρία άτομα, ηλικίας 18, 21 και 32 ετών, διότι μαζί με 25χρονο συνεργό τους που αναζητείται, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν από το εσωτερικό κοσμήματα, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: «Η δύναμή σου πέλαγο κι η θέλησή μου βράχος»

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Σε κατάσταση αποσύνθεσης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…