Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κακή η εμφάνιση της ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας – Ήττα από τα Καλογριαννά

Κακή η εμφάνιση της τοπικής μας ομάδας την Κυριακή που μας πέρασε στα Καλογριαννά με αντίπαλο τον Πάμισσο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ. Ηττήθηκε με 5-1 με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 8 βαθμούς.

Η ομάδα βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό ενώ στο 10′ ο Κίσσας έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 17′ δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στον Μαυρομμάτη, για να γίνει έτσι το 2-0 και στη συνέχεια στο 28′ ο Μπακατσής χάνει ακόμα μία ευκαιρία να μειώσει σε 2-1. Άλλη μία χαμένη ευκαιρία είχαμε στο 37′ με τον Μαυρομμάτη να μη βρίσκει δίχτυα, για να κλείσει το ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται. Στο δεύτερο ημίχρονο η κακή απόδοση της ΑΕΜ συνεχίστηκε, έτσι στο 50′ δεχτήκαμε το 3ο γκολ και στη συνέχεια μη μπορώντας να αντιδράσει η ομάδα, πολύ γρήγορα στο 57′, έγινε το 4-0, για να έρθει και 5ο γκολ από τους γηπεδούχους στο 67′. Το τελικό 5-1 έγινε στο 80′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Κίσσα.

ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ (ΤΑΜΠΑΚΟΣ): ΠΗΤΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΓΚΙΝΗΣ (60′ ΠΑΣΣΙΑΣ), ΤΖΕΛΙΟΣ, ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΜΙΑΡΙΤΗΣ (72′ ΠΑΝΟΣ), ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΚΙΣΣΑΣ, ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ (72′ ΣΠΑΝΟΣ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζέλλιος 82′

Στα άλλα παιχνίδια είχαμε:

Α.Ο Σελλάνων –  Ηρακλής Σοφάδων 4-0
Α.Σ Σώκρατες – Απόλλων Μακρυχωρίου 1-1
Α.Ο Κυψέλη – Αετός Αγίου Θεοδώρου 3-1
Α.Ο Μυρίνη – Α.Σ Διγενής 1-2
Α.Ε Λεονταρίου – Α.Ο Καρδίτσας 1-2
Δόξα Μητρόπολης – Α.Ο Αγναντερού 6-1
Α.Ε Καππαδοκικού – Ατρόμητος Παλαμά 1-3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

7h-agonistiki-a-epsk

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

vathmologia

kalogriana-mouzaki-30

kalogriana-mouzaki-70

kalogriana-mouzaki-90




Total
0
Shares
Previous Article

Μεγάλη πρεμιέρα για το Γ.Σ.Μουζακίου κ' Περιχώρων "Γ.Πασιαλής" στο μπάσκετ

Next Article

Ήττα για τον Α.Σ.Καρδίτσας στις λεπτομέρειες από τον πρωτοπόρο Ερμή Λαγκαδά